Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.11.17

Ξεκινά ο 2ος κύκλος των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου


Ξεκινά ο 2ος κύκλος των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου



Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στο τέλος του μήνα ξεκινά ο 2ο κύκλος των τεσσάρων καθεστώτων ενισχύσεων του Αναπτυξιακού Νόμου (Ν. 4399/16).

Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου 2017, θα ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα», «Νέες Ανεξάρτητες ΜΜΕ», «Ενισχύσεις Μηχανολογικού Εξοπλισμού» και «Επενδύσεις Μείζονος Μεγέθους» και θα διαρκέσει ως τις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι, η διαδικασία υποβολής και οι προδιαγραφές βασίζονται στα ίδια δεδομένα με αυτές του προηγούμενου κύκλου, με κάποιες τεχνικές βελτιώσεις.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι στον 2ο κύκλο συγχωνεύονται οι πρώτες δύο φάσεις υποβολής αιτήσεων υπαγωγής των επενδυτικών σχεδίων. Συγκεκριμένα, η υποβολή της αίτησης και η υποβολή του οικείου φακέλου τεκμηρίωσης θα πραγματοποιούνται σε ένα και μόνο στάδιο.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες οδηγίες για τη διαδικασία.

Από το Γραφείο Τύπου

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης