Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.3.18

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση εισάγει ρυθμίσεις για την αυτοτέλεια της ΕΕΤΤ

Ν. Παππάς: Η κυβέρνηση εισάγει ρυθμίσεις για την αυτοτέλεια της ΕΕΤΤ


Διατάξεις που ενισχύουν την διοικητική αυτοτέλεια της ΕΕΤΤ, είναι αυτές που εισάγει η κυβέρνηση με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή, όπως ανέφερε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς ανέφερε επίσης ότι οι προωθούμενες διατάξεις περιλαμβάνουν πρόνοιες που θα βάλουν τέλος σε φαινόμενα κομματικών στελεχών που ενδύονταν τον μανδύα του στελέχους μιας ανεξάρτητης αρχής και την οδηγούσαν σε απαξίωση.
«Η τροπολογία ενισχύει την ΕΕΤΤ διοικητικά, ως προς την αυτοτέλεια της, και οικονομικά. Επίσης, περιλαμβάνει πρόνοιες που θα μας βοηθήσουν, ως πολιτικό σύστημα, να μην γίνουμε μάρτυρες φαινομένων τα οποία είδαμε κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Είτε φαινομένων απόλυτης απαξίωσης μιας ανεξάρτητης αρχής, όπου δια της διολισθήσεως, μέλη παραιτούντο και προφανώς κατέληγαν σε καταστάσεις που δεν υπήρχε νόμιμη σύνθεση, είτε φαινόμενα που δυστυχώς ενεργά κομματικά στελέχη, ενδύονταν, από το βράδυ στο πρωί και το του μανδύα στελέχους μιας ανεξάρτητης αρχής και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένες και αυξημένες ευθύνες», είπε ο Νίκος Παππάς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης