Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

9.5.18

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓΕΕ, Λ. ΚΡΕΤΣΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓΕΕ, Λ. ΚΡΕΤΣΟΥ, ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ (SARFT) ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Πολυμελή υψηλόβαθμη αντιπροσωπεία της Κινεζικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής (SARFT) υποδέχτηκαν στο Υπουργείο ΨΗΠΤΕ, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.
Τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας, στην οποία περιλαμβάνονταν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εταιριών κινηματογράφησης και οπτικοακουστικών παραγωγών της Κίνας, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν ενδελεχώς για τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στη χώρα μας από το νέο νόμο για την ενίσχυση των οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης, καθώς και κλιμάκιο της ΕΡΤ. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, κατά την οποία εκδηλώθηκε το μεγάλο ενδιαφέρον της κινεζικής αντιπροσωπείας για την παραγωγή οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον επικεφαλής της Κινεζικής Αντιπροσωπείας και Διευθυντή της Κινεζικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής (SARFT), Yang Shuo.
Τέλος, το πρωί της ίδιας ημέρας ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, συναντήθηκε με το μέλος του πολιτικού γραφείου ΚΚΚ και Γενικό Γραμματέα ΚΚΚ Πεκίνου, Cai Qi, με τον οποίο συζήτησε τις προοπτικές συνεργασίας ελληνικών και κινεζικών συμπαραγωγών στο χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.
ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:
1. Συνάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, με τον επικεφαλής της Κινεζικής Αντιπροσωπείας και Διευθυντή της Κινεζικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής (SARFT), Yang Shuo.
2-3: Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, με τους εκπροσώπους της Κινεζικής Κρατικής Ραδιοτηλεοπτικής Αρχής (SARFT).


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης