Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.6.18

Β. Αποστόλου: Να παραμείνει ο προϋπολογισμός της νέας ΚΑΠ στα σημερινά επίπεδα

Β. Αποστόλου: Να παραμείνει ο προϋπολογισμός της νέας ΚΑΠ στα σημερινά επίπεδα


Τη θέση της Ελλάδας για παραμονή του προϋπολογισμού της νέας ΚΑΠ μετά το 2020 στα σημερινά επίπεδα, επανέλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου Γεωργίας & Αλιείας της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.
«Ζητούμε ο προϋπολογισμός της ΚΑΠ να μείνει τουλάχιστον στα σημερινά επίπεδα της ΕΕ των 27, ώστε οι γεωργοί μας να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις διάφορες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κλιματικές προκλήσεις στο πλαίσιο και των δύο πυλώνων» είπε ο Έλληνας υπουργός και συμπλήρωσε «είμαστε κατά των περικοπών και στους δύο πυλώνες όπως επίσης δεν συμφωνούμε σε οποιαδήποτε ανακατανομή των απωλειών μεταξύ των 2 πυλώνων».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης