Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.6.18

Κυβερνητικός αξιωματούχος για την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια

Κυβερνητικός αξιωματούχος για την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της ΠΓΔΜ: Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια


«Έχουμε μια καλή συμφωνία στο τραπέζι, η οποία, όπως είπε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, πρέπει να κλείσει πολύ σύντομα. Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να παίζουν παιχνίδια», τονίζει κυβερνητικός αξιωματούχος, κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.

ΥΠΕΞ ΠΓΔΜ: Η ανάγκη να επιτευχθεί μια μόνιμη και βιώσιμη λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές, είναι πολύ πιο σημαντική από την ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε οποιαδήποτε προθεσμία
Η ανάγκη να επιτευχθεί μια μόνιμη και βιώσιμη λύση αποδεκτή και από τις δύο πλευρές, είναι πολύ πιο σημαντική από την ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία σε οποιαδήποτε προθεσμία, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται ακόμη πως κατά τη διάρκεια των συνομιλιών αποδείχθηκε ότι υπάρχει καλή διάθεση και επιτεύχθηκε καλό αποτέλεσμα. και είναι απαραίτητο αυτή η καλή θέληση να αποτυπωθεί από τις ομάδες εργασίας σε κείμενο συμφωνίας η οποία θα παρουσιάζει με τον πιο κατάλληλο τρόπο τις βασικές παραμέτρους της πολιτικής συμφωνίας που επετεύχθη μεταξύ των δύο πλευρών.
Η ΠΓΔΜ, όπως υπογραμμίζεται, επιθυμεί και εργάζεται εντατικά για να συμβεί αυτό το συντομότερο δυνατό μέχρι την επικείμενη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επισημαίνοντας ότι τόσο σημαντικά ζητήματα δεν έχουν να ωφεληθούν από βεβιασμένες ενέργειες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης