Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.10.18

Ο Γ. Βασιλειάδης στη 15η Σύσκεψη Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Τιφλίδα

Ο Γ. Βασιλειάδης στη 15η Σύσκεψη Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Τιφλίδα


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης συμμετείχε στις εργασίες της 15ης διευρυμένης σύσκεψης Υπουργών για θέματα αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης (EPAS) που διεξήχθη στην Τιφλίδα της Γεωργίας 15-17 Οκτωβρίου 2018. 
Με την παρέμβαση του Έλληνα Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών και των προσφύγων προστέθηκε στο κείμενο διακήρυξης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον αθλητισμό.
Παράλληλα ο κ. Βασιλειάδης στην ομιλία του στο Κοινοβούλιο της Γεωργίας επεσήμανε τις πραγματικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στον τομέα της πρόληψης και καταστολής σε θέματα διαφθοράς στον αθλητισμό, σημειώνοντας ότι πραγματικές δράσεις πρέπει να αναληφθούν κυρίως στον τομέα καταπολέμησης, προωθώντας τη θέσπιση πρακτικών καλής διακυβέρνησης και λογοδοσίας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης