Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

17.10.18

Παραιτήθηκε ο Ν. Κοτζιάς-Το ΥΠΕΞ αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

Παραιτήθηκε ο Ν. Κοτζιάς-Το ΥΠΕΞ αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


Δεκτή έκανε την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών «προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:
«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του στην κυβέρνηση και τη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο πρωθυπουργός προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ν. Κοτζιάς: Ξέχασαν ότι είμαι σπόρος
Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, μετά την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ότι έκανε αποδεκτή την παραίτησή του, δίνει τη δική του απάντηση.
«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης