Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

7.2.19

Μ. Μπόλαρης: Ανοιχτοί ορίζοντες και θετική προσέγγιση στην πολιτική των εθνικών συμφερόντων

Μ. Μπόλαρης: Ανοιχτοί ορίζοντες και θετική προσέγγιση στην πολιτική των εθνικών συμφερόντων


Η πολιτική των εθνικών συμφερόντων δεν μπορεί να οδηγείται από τον απομονωτισμό και την εχθρικότητα προς πάντες, ανέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης μιλώντας απόψε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, για το σχέδιο νόμου «Κύρωση του Πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την Προσχώρηση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας»
«Στην πολιτική των εθνικών συμφερόντων, διαλέγει κανείς πώς στέκεται. Διαλέγει να σταθεί στη διεθνή κονίστρα με φοβικότητα; Με εχθρικότητα προς πάντες; Με εσωστρέφεια; Με απομονωτισμό; Ή επιλέγει ανοιχτούς ορίζοντες, καλές συνεργασίες, θετική προσέγγιση και ευρωπαϊκό προσανατολισμό;» είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και υπενθύμισε ότι «φτάσαμε σήμερα να συζητούμε την ένταξη ενός κράτους στο ΝΑΤΟ. Δεν συζητούμε αν εμείς θα τους βάλουμε στο ΝΑΤΟ. Συζητούμε εάν θα γίνει δεκτή η δική τους αίτηση».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης