Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.4.19

Διαδοχικές συναντήσεις Καλογήρου με τους συνδικαλιστές σωφρονιστικούς υπαλλήλους για την πρόσληψη 557 ατόμων

Διαδοχικές συναντήσεις Καλογήρου με τους συνδικαλιστές σωφρονιστικούς υπαλλήλους για την πρόσληψη 557 ατόμων


Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου και ο γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Ευτύχης Φυτράκης, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης και της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας και επισήμαναν τις προσπάθειες που καταβάλλονται έτσι ώστε να ενταχθούν στη δύναμη των φυλακών, 557 άτομα που έχουν επιλεγεί από το ΑΣΕΠ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων τέθηκαν εκ μέρους των εργαζομένων ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια και τη στελέχωση των φυλακών, την ιεραρχική εξέλιξη και τις βαθμίδες των υπαλλήλων, την υγειονομική περίθαλψη και το διαχωρισμό των κρατούμενων, τη βελτίωση του τεχνικού εξοπλισμού των φυλακών.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις προσπάθειες που καταβάλλονται, ώστε το ταχύτερο δυνατό να ενισχύσουν τα καταστήματα κράτησης οι 557 υπάλληλοι που έχουν επιλεγεί από το ΑΣΕΠ, να εξασφαλιστεί η παροχή στολής (σε χρήμα ή είδος), να βελτιωθεί η υγειονομική περίθαλψη, να αναγνωριστεί μισθολογικά η συνεισφορά των δικαστικών υπαλλήλων κ.ά..
Τέλος, εκ μέρους του κ. Καλογήρου δόθηκε η διαβεβαίωση ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης «είναι ανοιχτό σε προτάσεις των εργαζομένων που συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης