Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

18.4.19

Κ. Παπακώστα:«Ρουά ματ» της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια

Κ. Παπακώστα:«Ρουά ματ» της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια

Τα συγχαρητήριά της για τη νέα επιτυχή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στα Εξάρχεια, απένειμε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.
Με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Παπακώστα τονίζει:
«Εύγε στην Ελληνική Αστυνομία για την νέα, καλά οργανωμένη επιχείρηση στα Εξάρχεια. Ρουά ματ, έκαναν οι αστυνομικοί. Απέδειξαν ότι δεν περιμένουν τον Αύγουστο για να κατοχυρώσουν την ασφάλεια των πολιτών...»
Να σημειωθεί ότι σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες η Ελληνική Αστυνομία επιχείρησε στην περιοχή των Εξαρχείων την εκκένωση δύο κτηρίων που βρίσκονταν υπό κατάληψη. Αντίστοιχη επιχείρηση είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία και την προηγούμενη εβδομάδα.
Χθες το βράδυ, εν τω μεταξύ, μιλώντας στην εκπομπή «Ρουά Ματ» στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αναφορικά με τη δράση της ΕΛ.ΑΣ. στα Εξάρχεια, δήλωσε: «Κάθε μέρα θα επιχειρούμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Και οι άνθρωποι του πολιτισμού που ζουν εκεί, και οι κάτοικοι που είναι εκεί, και η ίδια η γειτονιά, θέλω να αισθάνονται ασφαλείς. Κάθε μέρα προσπαθούμε για αυτό

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης