Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.5.19

Ο λαός θα εμπιστευτεί τον Τσίπρα για μια νέα τετραετία

Ο λαός θα εμπιστευτεί τον Τσίπρα για μια νέα τετραετία

Στον πυρήνα της αντίληψής μας το να λύνεις λαϊκά προβλήματα, να τονώνεις το εισόδημα και να μειώνεις τις ανισότητες, συνιστά φιλοαναπτυξιακή πολιτική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο» και πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει το αντίθετο και μιλά με τον ξεπερασμένο νεοφιλελευθερισμό της προηγούμενης δεκαετίας.
Ανέφερε επίσης ότι η φορολογία πρέπει να μειωθεί εκεί που είναι υψηλή, στοχευμένα, με κριτήριο τη φορολογική δικαιοσύνη και αυτό ήδη υλοποιείται με τα τελευταία μέτρα ελάφρυνσης. Τόνισε, όμως, ότι η οριζόντια μείωση της φορολογίας είναι επικίνδυνη γιατί, από ένα σημείο και μετά, δεν μπορεί να στηρίξει τις απαραίτητες δημόσιες δαπάνες σε Υγεία, Παιδεία κ.ο.κ.
«Το 2010 χρεοκοπήσαμε γιατί προηγουμένως, ενώ αυξανόταν το ΑΕΠ μειώναμε τη φορολογία, άρα και τα έσοδα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης