Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.7.19

Σε επιφυλακή το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και οι υπηρεσίες του

Σε επιφυλακή το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και οι υπηρεσίες του

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η πολιτική ηγεσία του, το σύνολο των υπηρεσιών και του προσωπικού του βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επιφυλακή από την πρώτη στιγμή που έγινε αισθητή η ισχυρή σεισμική δόνηση στην Αθήνα.
Μεταξύ άλλων:
Ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.) ενεργοποιήθηκε άμεσα και ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτοι έλεγχοι.
Η διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.) έχει συγκροτήσει κλιμάκιο αποτελούμενο από 50 μηχανικούς για να προβούν σε αυτοψίες.
Οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (Κτ.Υπ. Α.Ε.) έχουν ξεκινήσει τη διενέργεια ελέγχων σε δημόσια νοσοκομεία και σχολεία, καθώς και στις δικαστικές υποδομές.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης