Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

24.10.19

Συνάντηση Κ.Τσιάρα - Γ.Μασούτη: Σαφής η διάθεση για στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας

Συνάντηση Κ.Τσιάρα - Γ.Μασούτη: Σαφής η διάθεση για στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας

Για τα νομικά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα επιμελητήρια, αλλά και κάποια από εκείνα που χρήζουν άμεσης παρέμβασης από το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό, Κώστα Τσιάρα, ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και πρώτος αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕ), Γιάννης Μασούτης, στη διάρκεια συνάντησης στην Αθήνα. Τα θέματα αυτά περιλαμβάνονται και στο υπόμνημα που είχε κατατεθεί από το ΕΒΕΘ στον πρωθυπουργό τον Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με τους παραγωγικούς φορείς, ενόψει της 84ης ΔΕΘ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΒΕΘ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και ο υπουργός παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση. "Οι δύο άντρες, μέσα σε ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα, επιβεβαίωσαν τη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο του επιχειρείν και την κυβέρνηση κι έγινε σαφής η διάθεση για τη στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και από τις δύο πλευρές" καταλήγει η ανακοίνωση._


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης