Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.6.20

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εγγυάται ασφάλεια σε επισκέπτες, αλλά πρωτίστως στους Έλληνες

Με κατακλείδα ότι η Ελλάδα εγγυάται ασφάλεια στους επισκέπτες της, αλλά πρωτίστως στους Έλληνες πολίτες, και υπογραμμίζοντας τη γόνιμη σύμπλευση του ιδιωτικού τομέα με το Δημόσιο και το εθελοντικό κίνημα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη σήμερα στην ειδική τελετή παραλαβής 20 πυροσβεστικών οχημάτων δωρεά της εταιρείας "Παπαστράτος", στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Επισημαίνοντας ότι και στη διάρκεια της πανδημίας πολλές συμπράξεις του ιδιωτικού με το δημόσιο τομέα συνέβαλαν στην επιτυχία της αντιμετώπισής της πρώτης φάσης της, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την εταιρεία "Παπαστράτος" για τη συμβολή της. Εξήρε ταυτόχρονα το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και στην ομιλία που απηύθυνε τόνισε πως «φέτος είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης