Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.5.09

Καλωσορίσατε. Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω. Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σήμερα το απόγευμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ 13.5.2009 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε. Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω. Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σήμερα το απόγευμα. (Ο Μίμης Παπαϊωάννου προσφέρει στον Πρόεδρο μία μπάλα ποδοσφαίρου με τις υπογραφές των παλαιμάχων, ο Κώστας Νεστορίδης μία φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του, ο Λάκης Νικολάου μία φανέλα της ΑΕΚ με τον αριθμό 1 και το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και ο Βασίλης Τσιάρτας μία αναμνηστική πλακέτα). ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ: Εμείς οι πρόσφυγες είμαστε και πολύ ευγενείς… ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Όλη η ομάδα ήταν πολύ ευγενής. Η ΑΕΚ ήταν πάντοτε ευγενής. Να δίνετε το παράδειγμα στα παιδιά, όπως συνεχίζετε να το κάνετε. Πάντοτε ήσασταν ένα υπόδειγμα. Και σήμερα σας υποδέχομαι με μεγάλη χαρά και με μεγάλη εκτίμηση. Μια ομάδα που διατήρησε το ‘ευ αγωνίζεσθαι’ πολύ ψηλά. Αυτό που επιδιώκουμε όλοι μας. Και γι’αυτό δεν ξεχαστήκατε. Είσαστε στην καρδιά των παιδιών και του ελληνικού λαού. Όταν ακούει κάποιος ένα από τα ονόματά σας ζητωκραυγάζει. Και αυτό είναι μια μεγάλη ικανοποίηση για σας αλλά και για μας που κάναμε αθλητισμό. Σπουδαίο να είναι τόσο καθαρός αθλητισμός. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ (πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου - επί χρόνια αρχηγός της ΑΕΚ – υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου): Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, κύριε Πρόεδρε, για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε. Ο Σύλλογός μας έχει ιδρυθεί εδώ και 21 χρόνια. Μαζευτήκαμε κάποιοι παλιοί για να ξαναβρεθούμε και να μην χάσουμε την επαφή μας, αλλά και με σκοπό να βοηθήσουμε, μέσα από κάποιες εκδηλώσεις και φιλικά παιχνίδια, αναξιοπαθούντες παλιούς παίκτες και αθλητές, αλλά ακόμα και ανθρώπους που δεν είχαν ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Έχουμε οργώσει όλη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπου μας ζητάνε για να βοηθήσουμε κάποιον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Και εγώ. Με συγκινήσατε. Ψηλά το φρόνημα και το ήθος που σας διέκρινε πάντοτε. Στη συνάντηση παρίσταντο οι παρακάτω παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: Κανάκης Ιωάννης Σταματιάδης Ανδρέας Σεραφίδης Στέλιος Νεστορίδης Κώστας Παπαϊωάννου Μίμης Τσαχουρίδης Άρης Βασιλείου Τάσος Καραφέσκος Γιώργος Νικολάου Παντελής Κεφαλίδης Γιώργος Κάχρης Γιώργος Κωνσταντινίδης Στυλιανός Κωνσταντίνου Τάσος Πετρίδης Γεώργιος Πεσιρίδης Κοσμάς Αγγελόπουλος Αναστάσιος Σπυρόπουλος Ιωάννης Θεοχαρίδης Ιωάννης Καραγκιοζόπουλος Τάκης Λέτσας Σταύρος Χατζής Συμεών Μπατίστα Ντανιέλ Αρδίζογλου Χρήστος Βλάχος Μιχάλης Καρακίδης Ανδρέας Σταύρου Ιωάννης Νικολαϊδης Αλέξανδρος Σιμιγδαλάς Μιχάλης Αντωνόπουλος Χρήστος Τσιάρτας Βασίλης Στυλιανόπουλος Παναγιώτης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00, θα μεταβεί στο Ξενοδοχείο «CARAVEL» για να απονείμει τα Ετήσια Βραβεία Δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Β. Μπότση». Την ίδια μέρα και ώρα 14.30 θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. JAAP de HOOP SHEFFER.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης