Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.6.09

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. Δ. ΣΙΟΥΦΑ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 10 Ιουνίου 2009 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ: Γνωρίζετε ότι συναντώμαι συχνά με τον Πρωθυπουργό. Η σημερινή συνάντηση είχε θέμα την ενημέρωση από την πλευρά μου για την έναρξη της λειτουργίας του θερινού τμήματος, η πρώτη σύνθεση του οποίου ξεκινάει την Τρίτη, 16 Ιουνίου, το απόγευμα. Ο Πρωθυπουργός με ενημέρωσε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης το επόμενο διάστημα, όπως τις προσδιόρισε και χθες, στο Υπουργικό Συμβούλιο. Τα νομοσχέδια με τα οποία θα ξεκινήσουμε, την επόμενη εβδομάδα, είναι τα εκκρεμούντα νομοσχέδια του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Jean-Claude Juncker συγχαρητήρια

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αθήνα, 10 Ιουνίου 2009 Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής απέστειλε προς τον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου κ. Jean-Claude Juncker συγχαρητήρια επιστολή για την επανεκλογή του. Ο Πρωθυπουργός εξαίρει την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του κ. Juncker απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ολόκληρος ο κόσμος, ενώ τονίζει ότι στο πρόσωπό του η Ελλάδα βλέπει πάντα έναν πραγματικό φίλο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης