Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

2.11.09

Αφού ο Δ. Σιούφας παρέδωσε τα καθήκοντά του στον Φ. Πετσάλνικο, ο πρώτος συνέχισε να διορίζει τους πλέον στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι ακούν στα ονόματα Ν. Στεφάνου και Β.Μπαγιώκος και μάλιστα, επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκα τον Μακαριότατο και είχαμε μία σε βάθος ανταλλαγή απόψεων για την συνεργασία μας. Όπως ξέρετε, ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ως Κυβέρνηση, για να εμπεδώσουμε μια κοινωνία αξιών, μια ευνομούμενη Πολιτεία, μια κοινωνία Δικαίου, που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον ίδιο τον πολίτη.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχθηκα τον Μακαριότατο και είχαμε μία σε βάθος ανταλλαγή απόψεων για την συνεργασία μας. Όπως ξέρετε, ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ως Κυβέρνηση, για να εμπεδώσουμε μια κοινωνία αξιών, μια ευνομούμενη Πολιτεία, μια κοινωνία Δικαίου, που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, τον ίδιο τον πολίτη. Πιστεύω ότι με αυτόν ακριβώς τον στόχο, έχουμε πολλά να μοιραστούμε, πολλές κοινές προσπάθειες.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ STJEPAN MESIĆ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΗΣ Α.Ε. ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ
ΚΥΡΙΟΥ STJEPAN MESIĆ

3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Είναι ιδιαίτερη η χαρά που συναντώ τον κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο, παλαιότερα Συνήγορο του Πολίτη στη χώρα μας, τώρα Συνήγορο του Πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αξιολογότατο έργο και προσφορά και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ KAI ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ


Γ. A. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Είναι ιδιαίτερη η χαρά που συναντώ τον κ. Νικηφόρο Διαμαντούρο, παλαιότερα Συνήγορο του Πολίτη στη χώρα μας, τώρα Συνήγορο του Πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με αξιολογότατο έργο και προσφορά και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης