Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

4.12.09

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος εγκαινίασε σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη το ανακαινισμένο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Το Μουσείο είναι αφιερωμένο στους αγώνες για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Μακεδονίας στην ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Πετσάλνικος, κατά τον χαιρετισμό του τόνισε ότι: « Οι ψηφιακές εφαρμογές, οι ανανεωμένοι οδηγοί, το οπτικοακουστικό σύστημα αυτο-ξενάγησης, η επανέκθεση πολύτιμων κειμηλίων, αλλά και η έμφαση που δίνεται στα πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθιστούν το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα ένα μουσείο που αφουγκράζεται το παρόν και κοιτάζει προς το μέλλον».

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου δεν ήταν μόνο μία απεχθής πράξη. Ήταν ένα δίδαγμα για όλους μας, πού μπορεί να οδηγήσει η αυθαιρεσία. Δεν ξεχνιέται και δεν μικραίνουν οι διαστάσεις της  στο υποσυνείδητο της κοινωνίας και ιδιαίτερα της νεολαίας. Εκφράζω ακόμη μία φορά τη συμπαράστασή μου στους γονείς του και στους δικούς του ανθρώπους.Εκφράζω ακόμη μία φορά την πίστη μου και τις ενοχές μου απέναντι στην νέα γενιά, στην οποία χρωστάμε την εξασφάλιση μιας δικαιότερης κοινωνίας.Ελπίζω ότι η μνήμη του Αλέξη θα τιμηθεί ειρηνικά γιατί αυτό είναι το ελάχιστο που του οφείλουμε όλοι.

Συναντήσεις του Προέδρου της Βουλής με τους Πρέσβεις της Ρουμανίας και της Πολωνίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρέσβη της Ρουμανίας κ. George Ciamba και τον Πρέσβη της Πολωνίας κ. Michal Klinger.

Με τον Πρέσβη της Ρουμανίας

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης