Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.5.10

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε σήμερα, το ακόλουθο συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς τον Πρωθυπουργό της Λιβύης, Al-Baghdadi Ali al-Mahmudi, για την αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο της Τρίπολης:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, AL-BAGHDADI ALI AL-MAHMUDI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Αθήνα, 12 Μαΐου 2010



Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την αεροπορική τραγωδία στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Η απώλεια τόσων πολλών αθώων ανθρώπων είναι οδυνηρή για όλους και βαρύ φορτίο για τις οικογένειες των θυμάτων.

Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου και την ειλικρινή συμπάθειά μου σε όσους επλήγησαν από το τρομερό δυστύχημα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης