Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

26.6.10

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΔΙΑΣ, MARI KIVINIEMI




Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε σήμερα προς την νέα Πρωθυπουργό της Φιλανδίας, Mari Kiviniemi, το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:



Εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης σας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Πρωθυπουργού.

Προσβλέπω στην ενίσχυση της συνεργασίας μας τόσο σε διμερές επίπεδο, όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και διεθνώς.

Σήμερα, ολόκληρη η ευρωπαϊκή οικογένεια αντιμετωπίζει κοινές προκλήσεις, οι οποίες απαιτούν συντονισμένη δράση και, ταυτόχρονα, αποτελούν ευκαιρία για αυτή την οικογένεια να ενδυναμωθεί. Το ίδιο ισχύει για τις παγκόσμιες προκλήσεις, με σημαντικότερες, δυστυχώς, τις περιβαλλοντικές απειλές και την κλιματική αλλαγή.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα έχουμε ευκαιρίες να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες με σκοπό να βρούμε λύσεις και να προωθήσουμε κοινά συμφέροντα τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε διμερές επίπεδο.

Εύχομαι σε εσάς και στην κυβέρνησή σας κάθε επιτυχία προς όφελος της χώρας και του λαού σας.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης