Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

27.10.10

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής

με την Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς





Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τους αθλητές ποδηλασίας Κώστα Τζουμέρκα και Κατερίνα Χατζηαντωνίου καθώς και τον προπονητή τους κ. Παναγιώτη Καραχάλιο. Η κ. Δεσποτοπούλου, παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής την επίσημη πρόσκληση για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics 2011, που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από τις 25 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Ο κ. Πετσάλνικος, αφού συνεχάρη όλους τους αθλητές που παίρνουν μέρος στους αγώνες, τόνισε πως η Βουλή παρακολουθεί την προσπάθεια που γίνεται για τη διοργάνωση των Special Olympics 2011 στην Αθήνα, καθώς πρόκειται, - όπως είπε - για ένα παγκόσμιο, αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο θα συναντηθούν αθλητές από 185 χώρες της υφηλίου. Ο Πρόεδρος της Βουλής επισήμανε τη στήριξη του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην προσπάθεια αυτή, υπογραμμίζοντας πως «θα συμβάλλουμε και εμείς από τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες, για να διεξαχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι αγώνες αυτοί στη χώρα μας».

Η κ. Δεσποτοπούλου τόνισε πως αναγνωρίζει τη σημαντική στήριξη της Βουλής των Ελλήνων και πως η Οργανωτική Επιτροπή των Special Olympics θα προσπαθήσει να διεξάγει επιτυχημένους αγώνες.

Ο Πρόεδρος της Βουλής παρέλαβε το μετάλλιο των Special Olympics που αποτελεί την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση των Αγώνων, ενώ υπέγραψε και την αίτηση του εθελοντή.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης