Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.12.10

Χριστουγεννιάτικες ευχές Μακαριωτάτου προς Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος απέστειλε προς την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια την ακόλουθη ευχετήρια επιστολή:



Αυτού Εξοχότητα Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολο Παπούλια
Προεδρικό Μέγαρο
Αθήνα-Ελλάδα.

Εξοχώτατε κ. Πρόεδρε,

Η ενανθρώπηση του Χριστού διαμηνύει προς όλους το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι «μεθ’ ἡμῶν ὁ Θεός»!

Εκ μέρους της Εκκλησίας της νήσου μας και του Κυπριακού Ελληνισμού απευθύνουμε προς την Υμετέρα αγαπητή Εξοχότητα, και προς την Οικογένεια Αυτής, τις εγκάρδιες ευχές μας για κάθε ευτυχία, υγεία και επιτυχία.

Ευχόμαστε, ακόμη, όπως ο ενανθρωπήσας Χριστός διαφυλάττει το Έθνος και χαρίζει κάθε πρόοδο και επιτυχία στον όπου γης Ελληνισμό, σύντομα δε μας αξιώσει να συνεορτάσουμε και τα Κυπριακά Ελευθέρια!
Καλά Χριστούγεννα και αίσιο και καρποφόρο το νέο έτος 2011!

Με τις ευχές και την αγάπη μας
+ Ο ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου,

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης