Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.1.10

Κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού της Τουρκίας κ. Ταγίπ Ερντογάν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα έχει συνάντηση μαζί του, στο περιθώριο της Διεθνούς Διάσκεψης για το Ενεργειακό Μέλλον του Πλανήτη (World Future Energy Summit) που θα διεξαχθεί στο Αμπού Ντάμπι, από 17-21 Ιανουαρίου 2010.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ BOYKOV BORISSOV ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΙΛΙΚΙΑΣ κ.κ.ΑΡΑΜ Α

15.1.2010
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 15.1.2010, τον Πατριάρχη του Μεγάλου Οίκου της Κιλικίας κ.κ.Αράμ Α΄, τον οποίο συνόδευε ο Μητροπολίτης των Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος και το Προεδρείο του Κεντρικού Συμβουλίου Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΟΔΟΥ ΞΑΝΘΗΣ - ZLATOGRAD

Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης