Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.3.10

Δεν χρειάζεται φόβος, έχουμε διέξοδο και εναλλακτικές λύσεις τόνισε, επίσης, ο πρωθυπουργός και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι παρά τις δυσκολίες και τη μυθολογία, η χώρα θα τα καταφέρει. Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή την Ευρωζώνη και αποκάλεσε άσχετους όσους υποστηρίζουν κάτι τέτοιο.


"Δεν υπάρχει κανένα θέμα χρεοκοπίας της χώρας" διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον ελληνικό λαό και ταυτόχρονα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος, το οποίο συνεδρίασε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2010
Επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής
στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος

Αποφασίσαμε να επισκεφθώ τις επόμενες ημέρες την Κύπρο, να συναντηθώ μαζί του, μαζί με τους Αρχηγούς των άλλων κομμάτων, για να διαβουλευτούμε. Έχουμε συμφωνήσει σε μια ημερομηνία, αλλά ο ίδιος θα διαβουλευτεί με τα άλλα κόμματα, ώστε να την οριστικοποιήσουμε. Και πιστεύω ότι αυτή θα είναι μια χρήσιμη άσκηση για την περαιτέρω προώθηση των προσπαθειών, των κοινών μας προσπαθειών, για την επίλυση του Κυπριακού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ
Αθήνα, 19 Μαρτίου 2010

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης