Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.4.10

Με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε το πρωί συνεργασία ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός προήδρευσε ευρείας σύσκεψης για τον τουρισμό στην οποία συμμετείχουν ο κ. Π. Γερουλάνος, η κ. Α. Γκερέκου, ο κ. Δ. Ρέππας, η κ.Λ. Κατσέλη, ο κ. Φ. Σαχινίδης και ο κ. Δ. Δρούτσας. Το βράδυ, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα μιλήσει στο Συνέδριο της Διεθνούς Διαφάνειας.

Αν το συμφέρον της χώρας επιτάσσει να χρησιμοποιήσουμε το μηχανισμό στήριξης, θα το κάνουμε χωρίς δισταγμό. Αυτό ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια των συνεργασιών που είχε σήμερα με κυβερνητικά στελέχη, προσθέτοντας ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, η κυβέρνηση θα ενημερώσει με ειλικρίνεια τους πολίτες.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης