Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

20.2.11

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
κ.ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ιωάννινα, 20 Φεβρουαρίου 2010



Είναι μια μέρα συγκίνησης για μένα. Η τιμή δεν είναι μόνο για μένα, είναι για την αθλητική οικογένεια από την οποία προέρχομαι, χρόνια αθλητής, πρωταθλητής στο στίβο και στο βόλεϊ έζησα και εγώ τις αγωνίες και τις συγκινήσεις που έχει ο αθλητισμός. Υπηρέτησα και εγώ τα μεγάλα ιδανικά και τα αθλητικά ιδεώδη.
Σήμερα αυτή η εκδήλωση είναι εκδήλωση χαράς, τιμά την πόλη μας και ευχαριστώ ιδιαίτερα τους βετεράνους της Μπαρτσελόνα που παρέστησαν εδώ και γέμισε ο αθλητικός τόπος από μεγάλα ονόματα, ονόματα που συγκίνησαν και συνέρπασαν χιλιάδες νέους Ευρωπαίους, ονόματα που εξακολουθούν να είναι χαραγμένα στις καρδιές όλων μας.
Η ημέρα στέλνει και ένα μήνυμα, πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό, εμείς που αγαπάμε τις αρετές και τα ιδανικά του αθλητισμού να συστρατευθούμε στη μάχη εναντίον της βίας στα γήπεδα. Είναι απαράδεκτο μια μικρή μειοψηφία κακών φιλάθλων να δημιουργεί επεισόδια τα οποία αμαυρώνουν τον αθλητισμό. Εμείς λέμε όχι στη βία στα γήπεδα και είμαστε εδώ για να ξαναγυρίσει ο αθλητισμός όπως τον γνωρίσαμε εμείς οι βετεράνοι, εμείς οι παλαιότεροι αλλά και τα σημερινά παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης