Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

25.3.11

ΔΗΛΩΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
25-3-2011





Είναι μια ημέρα μνήμης, μια περίλαμπρη ημέρα ενός λαμπρού σταθμού της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. Ο ελληνικός λαός ξεσηκώθηκε άοπλος, με μόνο όπλο το πάθος για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία της πατρίδας. Και κέρδισε αυτόν τον δύσκολο και σκληρό αγώνα. Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και σεβασμού απόλυτου στους αγωνιστές και τους νεκρούς εκείνου του Αγώνα.
Σήμερα πάλι ο ελληνικός λαός αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει μια μεγάλη κρίση. Χρειαζόμαστε τις αρετές εκείνων που πολέμησαν τότε. Την αυταπάρνηση, τον άδολο πατριωτισμό και επειδή πάντοτε έδειξε ο ελληνικός λαός ότι διαθέτει αυτές τις αρετές, και σήμερα με όπλο ακριβώς αυτές τις αρετές θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση για να χαρούμε μια πατρίδα και μια Ελλάδα που θα είναι ελεύθερη από κηδεμονίες και να ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μια καλύτερη πατρίδα.
Σας ευχαριστώ πολύ.-

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης