Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

14.11.11

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δέχθηκε χθες βράδυ τηλεφώνημα από τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Λουκά Παπαδήμο. Όπως ανέφερε ο κ. Παπαδήμος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Χριστόφιας είναι ο πρώτος ηγέτης χώρας με τον οποίο επικοινωνεί μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως Πρωθυπουργού, ως ένδειξη των αδελφικών και άρρηκτων δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Παπαδήμο για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να «'σηκώσει' με επιτυχία το μεγάλο βάρος ευθυνών που αναλαμβάνει».

Επίσης, προχθές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση που τόσο ο ίδιος όσο και η Κυβέρνηση της Ελλάδας παρείχε στην Κυπριακή Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Παπανδρέου καλή συνέχεια στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στον οποίο εξέφρασε τη στήριξη της Κύπρου και του λαού της προς τον ελληνικό λαό, και εξέφρασε την ευχή του όπως η Ελλάδα σύντομα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση την οποία διέρχεται αυτή την περίοδο.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης