Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

13.12.11

 
ΜΗΝΥΜΑ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF ΣΤΗΝ ΕΡΤ



Ζούμε σε μια περίοδο οξείας οικονομικής και κοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς, όπου η συσσώρευση πλούτου συνυπάρχει με μεγάλες ανισότητες, φτώχεια και έλλειψη ευκαιριών για τα πιο ευάλωτα στρώματα του πληθυσμού.
Έργο της UNICEF είναι να καταστήσει πιο ανθρώπινη τη ζωή χιλιάδων παιδιών στον πλανήτη, δίνοντάς τους πρόσβαση στα βασικά αγαθά της τροφής, της υγείας και της εκπαίδευσης. Για τον σημαντικό αυτό σκοπό εργάζονται, εκτός από τη UNICEF, και πολλές άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με τη βοήθεια χιλιάδων εθελοντών.
Θέλω να εκφράσω αλληλεγγύη και συμπαράσταση στο σημαντικό έργο των φορέων και των συμπολιτών μας που προσπαθούν να στηρίξουν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και ιδίως τα παιδιά.
Εμείς οι Έλληνες στη νεότερη ιστορία μας αντιμετωπίσαμε στερήσεις και δυσκολίες. Μάθαμε να τις ξεπερνάμε με συλλογική προσπάθεια, με ανθρωπισμό, με πνεύμα ενότητας και αλληλεγγύης. Αυτό το πνεύμα πρέπει να επιστρατεύσουμε ξανά και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες εκείνες που αποσκοπούν να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και να στηρίξουν όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης