Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

22.7.11

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έγινε δεκτός σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.
Στην αρχή της συνάντησης, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος, είχαν τον ακόλουθο διάλογο:

Ο πρωθυπουργός σήμερα στην ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο απευθυνόμενος αρχικά στον ελληνικό λαό, τόνισε τα εξής:

« Η χθεσινή επιτυχία είναι πρώτα από όλα δική σας επιτυχία. Τίποτα δεν θα είχαμε καταφέρει χωρίς τη δική σας προσπάθεια, χωρίς τις δικές σας θυσίες. Θέλω να είστε όλοι σας περήφανοι για αυτό που είμαστε, για τον αγώνα μας, για τη χώρα μας. Οι βασικές αρετές μας είναι αυτές που έφεραν το αποτέλεσμα. Είναι η υπομονή του Έλληνα, η επιμονή, το φιλότιμο και η αυτοθυσία.»
Αθήνα, 22 Ιουλίου 2011

Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, είχε σήμερα, αμέσως μετά τις εκρήξεις που σημειωθήκαν στο Όσλο, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό της Νορβηγίας, Jens Stoltenberg.
 

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης