Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.5.13

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με την πρωθυπουργό του Οντάριο

Αθήνα, 30 Μαΐου 2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε με την πρωθυπουργό του Οντάριο κ. Kathleen Wynne καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Καναδά. Η πρωθυπουργός του Οντάριο μίλησε με θερμά λόγια για τη νέα εικόνα της Ελλάδας, ενώ ο υπουργός Ιθαγένειας και Μετανάστευσης κ. Michael Coteau είπε ότι θα δώσει συνέχεια στις διμερείς συνομιλίες, που αφορούσαν σε θέματα επενδυτικών προοπτικών για την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων δήλωσε ευχαριστημένος από τις συναντήσεις τόσο με μέλη της κυβέρνησης όσο και με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης, αφού από όλους εισέπραξε τα εύσημα για την πορεία της Ελλάδας, που χρειάστηκε θυσίες εκ μέρους του λαού και καλούς κυβερνητικούς χειρισμούς.
Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Βουλής παρακολούθησε τις διαδικασίες στη Νομοθετική Συνέλευση του Οντάριο.

Το πρόγραμμα του Προέδρου της Βουλής στον Καναδά συνεχίζεται με την επίσκεψη στην Εθνοσυνέλευση του Κεμπέκ, με τη συνάντηση με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Jean – Marc Fournier και τη συνάντηση με τον αρχηγό της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Gerald Delteil.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης