Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

30.5.13

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με την πρωθυπουργό του Οντάριο

Αθήνα, 30 Μαΐου 2013

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης συναντήθηκε με την πρωθυπουργό του Οντάριο κ. Kathleen Wynne καθώς και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στον Καναδά. Η πρωθυπουργός του Οντάριο μίλησε με θερμά λόγια για τη νέα εικόνα της Ελλάδας, ενώ ο υπουργός Ιθαγένειας και Μετανάστευσης κ. Michael Coteau είπε ότι θα δώσει συνέχεια στις διμερείς συνομιλίες, που αφορούσαν σε θέματα επενδυτικών προοπτικών για την Ελλάδα.

-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΝΑΝΟ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ

Αθήνα, 30 Μαΐου 2013

Σε ευχαριστώ για τη φιλία σου και για την εμπιστοσύνη σου. Και τα δύο – και η φιλία σου και η εμπιστοσύνη σου - με τιμούν πραγματικά…
Σε ευχαριστώ και για την επιστολή σου.

Ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά Στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Όταν μια χώρα δίνει μια σκληρή, δίνει μία μάχη επίπονη για να ξανασταθεί στα πόδια της και για να ξαναφτιάξει το μέλλον της - μετά από μια σκληρή δοκιμασία και μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες κρίσης – χρειάζεται κάπου να στηριχθεί κι έχει ανάγκη από κάποιες νίκες.
Ο Τουρισμός είναι ένα τέτοιο στήριγμα για την Ελλάδα.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης