Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

6.2.15

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Βουλής προς τη νέα Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων


 Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Λ. Ομήρου απέστειλε σήμερα προς της νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κα Ζωή Κωνσταντοπούλου
το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:


« Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Σας συγχαίρω θερμά για την εκλογή σας στο υψηλό λειτούργημα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων. Προσβλέπω σε στενή συνεργασία για την προώθηση των κοινών στόχων Ελλάδας και Κύπρου, για προάσπιση των εθνικών δικαίων και για τη διασφάλιση συνθηκών οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής.

Εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, σας απευθύνω πρόσκληση για πραγματοποίηση επίσκεψης στην Κύπρο».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης