Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

12.10.15

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Αντόνιο Γκουτέρες και συνομίλησαν για την διαχείριση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης.
Ο κ. Γκουτέρες υπογράμμισε την σημαντική συμβολή της Ελλάδας στην διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ αναφέρθηκε και στο υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που επιδεικνύει ο Ελληνικός λαός.
Στην συζήτηση επισημάνθηκαν πτυχές της περαιτέρω συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
Τέλος, ο Πρωθυπουργός επεσήμανε την σημασία της ανάπτυξης ασφαλών διόδων για τους πρόσφυγες, μέσω της μετεγκατάστασης από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Τουρκία, απ’ευθείας προς τις χώρες προορισμού στην ΕΕ, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη συμπερίληψης των Αφγανών προσφύγων στα προγράμματα επανεγκατάστασης εντός της ΕΕ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης