Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.10.15

Δήλωση του πρωθυπουργού A. Tσίπρα προσερχόμενου στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου


Δήλωση του πρωθυπουργού A. Tσίπρα προσερχόμενου στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Νομίζω ότι σήμερα έχουμε μια πολύ σημαντική Σύνοδο Κορυφής . Πρέπει να βρούμε μια λύση προκειμένου να επιλυθεί αυτή η προσφυγική κρίση, η ανθρωπιστική προσφυγική κρίση. Η υποστήριξη των ευρωπαϊκών χωρών εισόδου με σεβασμό και αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες είναι το κοινό μας συμφέρον. Το κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον. Η Ελλάδα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την Τουρκία , πάντα στη βάση του διεθνούς δικαίου και την ακεραιότητα της διαδικασίας πρόσβασης.
Αλλά πρώτα απ 'όλα , πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε τις γενναίες πολιτικές αποφάσεις προκειμένου να επιλυθεί η συριακή κρίση, προκειμένου να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε αυτά τα κύματα των προσφύγων στην περιοχή της Μεσογείου ,αυτών των ανθρώπων που θέλουν να αναζητήσουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης