Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.12.15

Ξεκίνημα για το "Στέκι της Ευρώπης"

Ξεκίνημα για το "Στέκι της Ευρώπης"
 

H Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εγκαινιάζουν, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στις 12:00, το "Στέκι της Ευρώπης", ένα νέο χώρο συνάντησης και διαλόγου για ευρωπαϊκά θέματα.

Το "Στέκι της Ευρώπης" θα στεγάζεται στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα (Λεωφ. Αμαλίας 8, Σύνταγμα) και θα φιλοξενεί πρωτοβουλίες και δράσεις ενεργών πολιτών και φορέων με στόχο την ανάπτυξη διαλόγου για το μέλλον της Ευρώπης.

200 πολίτες, φορείς και οργανώσεις, που αποτελούν τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας, θα παραλάβουν, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κάρτες μέλους.

Την Παρασκευή 11/12 στις 15:00, σας καλούμε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη πρώτη εκπομπή μας από το χώρο αυτό, από το διαδικτυακό ραδιόφωνο ΝGradio.gr  (http://www.ngradio.gr),  με θέμα "Νέοι και Ευρώπη". Στην εκπομπή θα συμμετάσχουν 10 οργανώσεις νέων καθώς και Ευρωβουλευτές.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης