Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

8.2.16

Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση ΙΜΤΜ 2016 στο Ισραήλ



Συμμετοχή του ΕΟΤ στην Διεθνή Έκθεση ΙΜΤΜ 2016 στο Ισραήλ


Ο Γενικός Γραμματέας στου ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος αναχωρεί σήμερα το βράδυ  για το Ισραήλ προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ 2016 στο Τελ Αβίβ( 9-10 Φεβρουαρίου 2016), όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με δικό του περίπτερο.
Ο κ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος θα συναντήσει στο Τελ Αβίβ την Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ κα Yariv Levin  και κορυφαίους εκπρόσωπους της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.
Η ΙΜΤΜ, είναι το μεγαλύτερο τουριστικό σαλόνι του Ισραήλ και ο ΕΟΤ συμμετέχει σ’ αυτήν κάθε χρόνο. Η φετινή συμμετοχή του ΕΟΤ θα είναι ενισχυμένη,  δεδομένου ότι η χώρα μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξερχόμενο από το Ισραήλ τουρισμό.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης