Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.2.16

Ν. Παππάς: Επιταχύνεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες ψηφίζεται η διάταξη


Ν. Παππάς: Επιταχύνεται η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες ψηφίζεται η διάταξη

Συνεχίζεται η διαβούλευση του Υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με τους εμπλεκόμενους φορείς, εν όψει της υλοποίησης των προβλέψεων του νέου νόμου για τα media και της προκήρυξης του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ώστε, μετά από 25 χρόνια, να λειτουργήσουν με άδεια.
Στο πλαίσιο αυτό, αύριο Τρίτη 9 Φεβρουαρίου ο Υπουργός Επικρατείας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της DIGEA, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος και Ακροάματος (ΠΟΘΑ), της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Οπτικοακουστικού Τομέα (ΕΤΕΚΤ-ΟΤ), του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και του Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών (ΣΕΤ).
Ήδη, κατά τον πρώτο κύκλο επαφών την περασμένη εβδομάδα, έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τις διοικήσεις του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΕΔ), της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), της Ένωσης Ενημερωτικών Τηλεοράσεων Ελληνικής Περιφέρειας (ΕΕΤΕΠ) και της Ένωσης Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΕΔΕΕ).

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης