Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

3.2.16

Δήλωση Γιώργου Λουκαΐδη, Εκπρόσωπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ

Δήλωση Γιώργου Λουκαΐδη, Εκπρόσωπου Τύπου Κ.Ε. ΑΚΕΛ


·         Σχήμα οξύμωρο, η κυβέρνηση που θα παραμείνει στην ιστορία ως η πλέον αναξιόπιστη να αυτολιβανίζεται ότι κατέστησε την χώρα μας πιο αξιόπιστη από ποτέ!
·         Παραμένουν μεν αρεστοί στη τρόικα και στους οίκους αξιολόγησης, όχι όμως ωφέλιμοι για τον λαό!
·         Εμπαιγμός να παρουσιάζονται ταυτόχρονα υπέρμαχοι των ιδιωτικοποιήσεων αλλά και αυτοί που τις απέτρεψαν!

Στην ψεσινή του συνέντευξη στο Σίγμα, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης παρουσιάστηκε με το ίδιο πολιτικό αφήγημα που ακούμε καθημερινά από την ηγεσία και την Κυβέρνηση του Συναγερμού.
Παρουσίασε εκ νέου το οξύμωρο σχήμα, η κυβέρνηση που θα παραμείνει στην ιστορία ως η πλέον αναξιόπιστη να αυτολιβανίζεται ότι κατέστησε την χώρα μας πιο αξιόπιστη από ποτέ.
Διαγράφοντας τους συνεχιζόμενους ύμνους των Υπουργών του υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, αμφισβήτησε τη σωρεία των αποδεσμεύσεων της κυβέρνησης του, ισχυριζόμενος, αν είναι ποτέ δυνατόν, ότι διασφάλισε μέχρι και τη μη ιδιωτικοποίηση της ΑΗΚ και της CYTA.
Επιχείρησε ξανά να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οικονομία, μη συνειδητοποιώντας ότι αυτή η στάση προκαλεί τα συναισθήματα των πολιτών, ιδιαίτερα εκείνων που υποφέρουν περισσότερο.
Χωρίς να συνειδητοποιεί ότι  η υποδούλωση, ο εξευτελισμός και η φτωχοποίηση του λαού μας μπορεί μεν να αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση ώστε οι κυβερνητικές πολιτικές να είναι αρεστές στην τρόικα και στους οίκους αξιολόγησης, αλλά αυτό με κανένα τρόπο δεν τις καθιστά και ωφέλιμες για τον λαό μας.
Όπως επίσης αναμενόταν και σε αντίθεση με τα όσα πρωτοφανή βιώνουν οι πολίτες, ο ΠτΔ δεν εντόπισε κανένα θέμα στις σχέσεις της Κυβέρνησης με τους θεσμούς. Δεν αντιλήφθηκε προφανώς ότι οι άριστοι των αρίστων κατέληξαν σε παύση από το αξίωμα τους για πρώτη φορά στην ιστορία στην ιστορία της Δημοκρατίας, ούτε ότι η κυβέρνηση του ήρθε με δική της ευθύνη σε ευθεία ρήξη με το σύνολο σχεδόν των ανεξάρτητων αξιωματούχων. 
Ασφαλώς δεν περιμέναμε παραδοχή ότι ο αυταρχισμός και ο ετσιθελισμός των κυβερνώντων,  που κατά τα άλλα θέλουν όσο το δυνατόν λιγότερο κράτος, στόχο έχει να καταστήσει Συναγερμικό όσο κράτος απομείνει και όπως όλοι ανεξαιρέτως συμμορφώνονται με τις κυβερνητικές υποδείξεις.
3/2/2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης