Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.2.16

Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Γιάννη Αμανατίδη

Συμμετοχή ΥΦΥΠΕΞ, Γιάννη Αμανατίδη,
στο Τμήμα Υψηλού Επιπέδου της 31ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ (Γενεύη 01.03.16)

Στη Γενεύη μεταβαίνει σήμερα, Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης,  προκειμένου να συμμετάσχει στην 31η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Ο κ. Αμανατίδης θα εκθέσει τις απόψεις του στο Τμήμα Υψηλού Επιπέδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, καθώς και στη Διάσκεψη Αφοπλισμού.

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί σε εκδήλωση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου, με θέμα τις επιπτώσεις της καταστροφής της πολιτιστικής κληρονομιάς στα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή του κυπριακού ΥΠΕΞ, Πρέσβυ κ. Ζήνων.

Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Αμανατίδης θα μεταβεί στο Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Γενεύη, όπου θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελβετίας, Ιερεμία και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Λαμψάκου, Μακάριο, καθώς επίσης με μέλη των Ελληνικών Συλλόγων Γενεύης και Λωζάννης και με εκπαιδευτικούς του Ελληνικού Σχολείου.


Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης