Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

10.2.16

Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκη με εκπροσώπους της Eλληνικής Oμογένειας στην Ουγγαρία, (Βουδαπέστη,


Συνάντηση ΑΝΥΠΕΞ Ν. Ξυδάκη με εκπροσώπους της Eλληνικής Oμογένειας στην Ουγγαρία, (Βουδαπέστη, 10.02.16)



Κατά την τρίτη μέρα της περιοδείας του σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Νίκος Ξυδάκης, συνάντησε, στη Βουδαπέστη, εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας στην Ουγγαρία. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Μειονοτικής Αυτοδιοίκησης Ελλήνων Ουγγαρίας, κ. Κουκουμτζής και ο βουλευτής εθνότητας στο Ουγγρικό κοινοβούλιο, κ. Λαοκράτης Κοράνης.

Ο κ. Ξυδάκης άκουσε προσεκτικά τις απόψεις και τα ερωτήματα των Ελλήνων ομογενών και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις εξελίξεις σε ζητήματα, όπως η προσφυγική κρίση, το ασφαλιστικό καθώς και η τρέχουσα κατάσταση στην ελληνική οικονομία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης