Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.3.16

Ιδρυτική παρουσίαση του Κοινωνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες «Καλώς τους»

Ιδρυτική παρουσίαση του Κοινωνικού Συμβουλίου
για τους Πρόσφυγες «Καλώς τους»




Η ιδρυτική παρουσίαση του Κοινωνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες «Καλώς τους» πραγματοποιείται την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 10).

Στην εκδήλωση θα γίνει η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης, των στόχων που αναλαμβάνει η πρωτοβουλία, καθώς και των πρώτων υπογραφών από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και του αθλητισμού, της αυτοδιοίκησης, της παιδείας και των κινημάτων αλληλεγγύης σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Θα παρευρεθούν και θα παρέμβουν ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδης Μπαλτάς και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκος Φίλης.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης