Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.3.16

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ SOFTEX

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ SOFTEX


Η διοίκηση της SOFTEX συνεχίζει να προκαλεί ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη διαβούλευση με τους εργαζόμενους και υπάρχει η απαγόρευση των ομαδικών απολύσεων με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, κατόπιν πρότασης του Υπουργού Εργασίας.
Ειδικότερα πιέζει τους εργαζόμενους να αποδεχτούν πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου πριν ολοκληρωθούν όλες οι από το νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες.
Το Υπουργείο Εργασίας καλεί για μια ακόμα φορά την εταιρεία να αναθεωρήσει την απόφαση της για κλείσιμο της βιομηχανίας και να διαμορφώσει ένα βιώσιμο σχέδιο επαναλειτουργίας της επιχείρησης, θεωρώντας ότι η διαδικασία πτώχευσης δεν ήταν αποτέλεσμα αντικειμενικών συνθηκών.
Επίσης να αποφύγει οποιαδήποτε συναλλαγή για μελλοντική αλλαγή του επιχειρηματικού status (νέο εταιρικό σχήμα, φθηνή εργασία κλπ).
Η διοίκηση τη εταιρείας πρέπει να αντιληφθεί ότι η αυθαιρεσία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την Ελληνική Πολιτεία.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης