Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

11.3.16

Συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον Επίτροπο της Διαχείρισης Κρίσεων Χρ. Στυλιανίδη

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Επίτροπο της ΕΕ Χρήστο Στυλιανίδη

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην συνεργασία των ελληνικών αρχών με την Επιτροπή για την απορρόφηση της ανθρωπιστικής βοήθειας, στην βάση του ελληνικού σχεδίου αξιολόγησης αναγκών.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης