Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

5.4.16

iSmart- Έξυπνες λύσεις στην εκπαίδευση για παιδιά με δυσλεξία.

iSmart- Έξυπνες λύσεις στην εκπαίδευση για παιδιά με δυσλεξία.

Στα πλαίσια του έργου “iSmart- Έξυπνες λύσεις στην εκπαίδευση για παιδιά με δυσλεξία” με κωδικό 540074-LLP-1-2013-1-CZ-COMENIUS-CMP, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ε.Ε. (EU Lifelong Learning Programme), έχει αναπτυχθεί η πλατφόρμα iSmart με κύριο στόχο να βοηθήσει τα παιδιά με δυσλεξία στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η λύση iSmart προορίζεται να παρέχει διευκόλυνση στην καθημερινή ζωή ενός δυσλεξικού παιδιού στο σχολείο για απλά αλλά βασικά πράγματα, από την αντιγραφή από τον πίνακα μέχρι διάφορες άλλες δραστηριότητες μάθησης.
Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται μέσω του www.ismartkid.com
Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα iSmart οι δυσλεκτικοί μαθητές μπορούν να:
Διαβάσουν τις σημειώσεις των δασκάλων που έχουν μεταφερθεί από τον πίνακα στο tablet.
μετατρέψουν το κείμενο σε ομιλία και την ομιλία σε κείμενο
έχουν ημερολόγιο για να οργανώνουν καθημερινές τους δραστηριότητες
επικοινωνούν με τους καθηγητές χρησιμοποιώντας μηνύματα που μπορεί να ειπωθούν ή να διαβαστούν μεγαλοφώνως
έχουν εύκολη πρόσβαση σε φακέλους, αρχεία ή άλλο σχολικό υλικό.

Η Πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 4 διαφορετικούς τύπους χρηστών:
Σχολεία
Δασκάλους
Γονείς
Μαθητές


Για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση σχετικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικονωνείτε με το Ευρωπαικό Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης, και τον ειδικό σύμβουλο κ. Σπύρο Κουτσογιάννη στο e-mail: info@eurolocaldevelopment.org και στο κιν. τηλέφωνο: 6944695853.







Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης