Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

15.4.16

Συνάντηση κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Τσεχίας Ελλάδας κ. Kristyna Zelienkova

Συνάντηση κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Τσεχίας Ελλάδας κ. Kristyna Zelienkova
Με την Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Τσεχίας–Ελλάδας κ. Kristyna Zelienkova συναντήθηκε κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Α΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Αναστάσιο Κουράκη, τον Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνο Δουζίνα, τον Πρόεδρο της ΚΟΦ Ελλάδας–Τσεχίας κ. Αθανάσιο Παπαχριστόπουλο και τον Γραμματέα της ΚΟΦ Ελλάδας–Τσεχίας κ. Τζαμακλή Χαρίλαο. Την κυρία Zelienkova συνόδευσε ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Ελλάδα κ. Jan Bondy. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης της κ. Zelienkova στην Ελλάδα για την ενημέρωσή της σχετικά με τις εξελίξεις στο προσφυγικό ζήτημα.
Στη συνεδρίαση τέθηκαν όλα τα κοινά ζητήματα που αφορούν τις δύο χώρες, αναπτύχθηκαν ενδιαφέρουσες σκέψεις σχετικά με την ισχυροποίηση των κοινοβουλευτικών δεσμών, ενώ έγινε αναλυτική αναφορά στο κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος στα πλαίσια της ενίσχυσης της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Στο ζήτημα αυτό υπήρξε σύγκλιση απόψεων σχετικά με την ανάγκη ισχυροποίησης της κοινής ευρωπαϊκής προσέγγισης και την προσήλωση στην προώθηση κοινών λύσεων στα πλαίσια του διεθνούς και του ευρωπαϊκού δικαίου.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης