Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

19.5.16

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προγραμματισμένη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΚΑΝ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προγραμματισμένη σύσκεψη του Δ.Σ. του ΕΣΚΑΝ
με τον επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA) κο Emiliano Simonelli.
Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός καθώς και τα μέλη της νεοσυσταθείσας πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του ΕΣΚΑΝ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από πλευράς του εκπροσώπου του WADA εκφράστηκε η πλήρης ικανοποίηση τόσο για την πρόσφατη εναρμόνιση, μέσω της ψήφισης του Ν. 4376/2016, με τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ όσο και για την άμεση εφαρμογή του Νόμου, διά της σύστασης της πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής του ΕΣΚΑΝ, η οποία στο εξής θα επιλαμβάνεται όλων των υποθέσεων παράβασης κανόνων αντιντόπινγκ κάθε αθλήματος.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος του WADA επιβεβαίωσε την πάγια θέση του Παγκόσμιου Οργανισμού για την χωρίς εξαίρεση εφαρμογή του κανόνων σε ΟΛΕΣ τις Ομοσπονδίες και τα αθλήματα.

Τέλος συζητήθηκαν οι διαδικασίες της ανάπτυξης της δράσης του ΕΣΚΑΝ, η ανάγκη εξωστρέφειας και οι προοπτικές διεθνών συνεργασιών με αντίστοιχους φορείς.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης