Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

29.6.16

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Κοινή δήλωση της Ύπατης Εκπροσώπου/Aντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φεντερίκα Μογκερίνι και του Επιτρόπου Γιοχάνες Χάν

"Η Τουρκία επλήγη από μία ακόμη τραγική τρομοκρατική επίθεση, αυτή τη φορά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Υπάρχουν τουλάχιστον 36 νεκροί και πολλοί τραυματίες. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των νεκρών και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση επαναλαμβάνει για άλλη μία φορά την αδιάλειπτη αλληλεγγύη της προς την κυβέρνηση και τον λαό της Τουρκίας, και επαναβεβαιώνει την δέσμευσή της για στενή συνεργασία για την καταπολέμηση της παγκόσμιας απειλής της τρομοκρατίας υπό όλες τις μορφές της".

Η δήλωση στον ιστότοπο της ΕΕ

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης