Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.9.16

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής
απέστειλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού, ογκώδη φάκελο-αναφορά που περιλαμβάνει τεκμηριωμένες διαπιστώσεις των υπηρεσιών της Γ.Γ.Α. για τα πεπραγμένα στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου στη διάρκεια των ετών 2008-2016, σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, αλλά και επώνυμες επίσημες καταγγελίες αθλητικών παραγόντων, σχετικά με τη λειτουργία της Ομοσπονδίας.

Ο φάκελος διαβιβάστηκε κατά το άρθρο 37 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, καθώς από τη διαχρονική και ενδελεχή έρευνα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι η λειτουργία της Ε.Ο. Τριάθλου ΔΕΝ είναι νόμιμη, και επειδή δεν κατέστη δυνατός, λόγω μη ανταπόκρισης της Ε.Ο. Τριάθλου στις επί σειρά ετών αλλεπάλληλες οχλήσεις της Γ.Γ.Α., ο έλεγχος νομιμότητας των αρχαιρεσιών του 2012 και άλλων πράξεων του Δ.Σ.

Η ειδική αθλητική αναγνώριση της Ε.Ο. Τριάθλου έχει ήδη ανακληθεί από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού επειδή «μόνο ένα σωματείο επιδεικνύει δραστηριότητα, όπως αυτή ορίζεται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας και έχει αθλητική αναγνώριση στο άθλημα του Τριάθλου».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης