Λόγω εργασιών συντήρησης των συστημάτων του Ειδησεογραφικό Πρακτορείο    www.vouli.net, θα υπάρξει διακοπή στις υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. * Ειδησεογραφικό Πρακτορείο _ www.vouli.net _ από το 1980 * Hellenic Cypriot * Hellenic Cypriot Press Agency * Κυβέρνηση www.vouli.net * Κυβέρνηση * Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης Ι.Ι. Μάγερ * Κυβέρνηση * Υπουργεία * Κυβερνητικός Εκπρόσωπος * Κόμματα * Βουλευτές * Κοινοβουλευτικές Ομάδες *_ Κύπρος * Κυβέρνηση * Κόμματα * Ε.Ε. * Ορθοδοξία * voulinet_politics * Παιδεία * Πολιτισμός * Περιφέρειες * Δήμοι * Τουρισμός * Βουλή * Economy * Business * Ανάρτηση των δελτίων τύπου σε 24ωρη βάση, καθώς και φωτογραφιών για την προβολή στα Μ.Μ.Ε.

1.9.16

Όλγα Γεροβασίλη: «Η ΝΔ χρωστάει στο καθεστώς των καναλαρχών»

Όλγα Γεροβασίλη: «Η ΝΔ χρωστάει στο καθεστώς των καναλαρχών»

Η ΝΔ χρωστάει στο καθεστώς των καναλιών και σήμερα, με τη στάση της απέναντι στον διαγωνισμό αδειοδότησης, βρίσκεται πλέον σε πλήρες αδιέξοδο, ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη η οποία, μιλώντας νωρίτερα στο Ρ/Σ «στο Κόκκινο», κλήθηκε να σχολιάσει τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση, για την κυβέρνηση, η προώθηση ριζικών μεταρρυθμίσεων αν και γνωρίζει τον πόλεμο που θα αντιμετωπίσει από εκείνους που επί χρόνια ήθελαν τον έλεγχο του πολιτικού και του οικονομικού συστήματος, παραπέμποντας μάλιστα στα μέτωπα που άνοιξαν και στο χώρο του ποδοσφαίρου και στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. 
«Η ΝΔ εξυπηρετείται από την ποιότητα ενημέρωσης όλων των προηγούμενων χρόνων και θέλει το ίδιο: να εξυπηρετείται» ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία σχολίασε ότι η ΝΔ ενώ αρχικά είπε ότι θα καταργήσει τον διαγωνισμό, στη συνέχεια άλλαξε στάση και είπε ότι δεν θα καταργήσει τον διαγωνισμό αλλά θα συμπληρώσει με άδειες.
«Προκύπτουν πολλά ερωτηματικά, βλέπουμε δηλώσεις στελεχών της ΝΔ πολύ διαφορετικές, αντικρουόμενες μεταξύ τους. Νομίζω ότι βρίσκεται σε ένα πλήρες αδιέξοδο απέναντι σε αυτό διότι δεν μπορεί να πει απλά και καθαρά ότι εγώ δεν θέλω να αλλάξει τίποτε, δεν θέλω να μπει καμία τάξη, χρωστάω στο καθεστώς αυτό με εξυπηρέτησε τόσα χρόνια, επομένως θέλω να παραμείνει το ίδιο» σημείωσε για να σχολιάσει ότι «αυτό δεν μπορεί προφανώς, με τον αντίστοιχο κυνισμό του κυρίου Ψυχάρη (που ακούσαμε χθες στη Εξεταστική Επιτροπή) να το κάνει και έτσι τα στελέχη της δίνουν διαφορετικές και ελλιπείς απαντήσεις».

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης

  Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειαζόμαστε πρόσθετους πόρους για το μεταναστευτικό και το Ταμείο Αλληλεγγύης